• Home

Blog

Sanabras aposta per l’eliminació de productes químics

Sanabras aposta per l’eliminació de productes químics

Sanabras s’ha convertit en una empresa referent a Tarragona amb una important cartera de clients que abasta des d’entitats i grans empreses fins a particulars.

Ha implantat en els seus processos aigua ozonitzada, ja que proporciona masses més blanques, lliures de microorganismes i espores. L’ús d’aigua ozonitzada al pastat afavoreix l’acció dels llevats, per la qual cosa la fermentació és més ràpida, reduint-se el temps del procés.

A més, la neteja amb aigua ozonitzada és altament eficaç per eliminar virus, bacteris i fongs augmentant així les mesures de desinfecció i neteja de l’obrador, canviant també els processos en aquesta àrea. El seu personal ha estat degudament format per l’empresa Agua Pura Vida, distribuïdor oficial d’OZEAN Clean.

“Mantenir-nos actualitzats i en contínua formació, a més de treballar amb productes de proximitat i de gran qualitat és el que garanteix als clients que ens confien les seves celebracions i esdeveniments des de 1960 obtenir un èxit assegurat. En aquest ofici la higiene és de màxima importància i gràcies a la neteja amb ozó hem fet un pas més a la nostra llarga trajectòria. Esperem continuar avançant per oferir al públic la qualitat que espera de nosaltres per molt més temps.”

Suposa una millora per al medi ambient, per la no utilització de productes químics per a la neteja de la instal·lació i en la situació  actual suposa un estalvi en la compra de productes de neteja.

Totalment innocu per a la persona que l’ha de manipular i no deixa rastre químic o perjudicial.

1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Cercar

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.