Nosaltres

La nostra història

L’ Emili Sanabras va obrir una fàbrica de neules l’any 1960 al carrer Gasòmetre, un negoci que el 1973 es va traslladar al nostre actual emplaçament, un lloc privilegiat al davant del Claustre de la Catedral. Degut a la masiva industrialització del sector i animat per la gran afluència turística es va decidir a posar un punt de venda a l’hora que abastia a diferents comerçors de la província com la mítica Casa Cuadras.

Al 1998 la seva filla Cristina junt amb el seu marit Andreu agafen el relleu i fan un pas més obrint-se al món del càtering, rebent una gran acceptació gràcies al seu entusiasme i dedicació.

Amb l’arribada de la pandèmia es reinventen i opten per reformar el local donant lloc a un espai ple d’encant.

I fins ara… Amb il.lusió i entrega, junt amb el seu petit gran equip segueixen donant un bon servei amb la seva proposta de pastisseria amb peces de petit format.

Els nostres clients

Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Perafort, Ajuntament de Salou, Ajuntament de Cambrils, Ajuntament de pallaresos, Ajuntament de Valls, Diputació de Tarragona, EMATSA, EMT, Arquebisbat de Tarragona, Creu Roja, Universitat Rovira i Virgili, Viajes El Corte Inglés, Autoritat Portuaria, Consell Comarcal, IKEA, Caixabank, Terquimsa, Col.legi Oficial, Col.legi Oficial de Metges, Col.legi Oficial de Farmacètics, Col.legi Oficial de Infermers i infermeres, Col.legi Oficial de Farmacètics, Col.legi Oficial de Visitadors mèdics, Col.legi Oficial de Periodistes, Katoen Natie, Schwartz Hautmont, Laboratorios Rovi, Sanofi, Almirall, Merk Sharp, Cinfa, Esteve, Novartis, Astra Zeneca, ICIQ, Col.legi Sant Domènech de Guzmán, Institut Cal.lípolis…

Valors

  • El nostre objectiu és oferir-te un servei responsable i de qualitat fent que la teva experiència amb nosaltres sigui plenament satisfactòria.
  • La contínua formació de l’equip humà i les actualitzacions a les instal.lacions ens permenten oferir productes i serveis seguint les tendències però sense deixar de costat la nostra tradició artesanal.
  • Estimem el nostre planeta. Fem servir primeres matèries de proximitat i sense oli de palma ni greixos hidrogenats. Ens preocupem de la teva salut i la del medi ambient utilitzant embalatges eco friendly i reduint els productes químics en realitzar la neteja amb aigua ozonitzada.
  • Ens agrada la nostra feina! Per això posem molta atenció i cura a cada detall del producte i seva la presentació.
1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Cercar

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.