• Home

Blog

Noves etiquetes informatives a les nostres safates de càtering

A Sanabras Catering estem compromesos amb millorar la qualitat dels nostres serveis. Ens complau anunciar que, a partir d’ara, les nostres safates inclouran etiquetes informatives detallades de cada producte.

Indicaran si els productes són vegans, sense gluten, i especificaran els components de cada safata. També indicarem els al·lèrgens que ens diguis.

A més, oferim la possibilitat de personalitzar les etiquetes segons l’esdeveniment o les preferències del client, aportant un toc únic a cada ocasió.

Ens encanta ser part dels teus moments especials i volem assegurar-nos que l’experiència sigui inigualable des de la primera mossegada fins a l’últim detall visual.
El nostre objectiu és proporcionar una experiència segura i transparent, assegurant-nos que tots els convidats puguin gaudir dels nostres productes amb confiança.

Si desitges més informació sobre les nostres opcions d’etiquetatge personalitzat o tens alguna altra consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per ajudar-te a fer del teu esdeveniment un record inoblidable.

Gràcies per confiar en Sanabras Catering!

1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Cercar

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.